Foreholte-speelster Noëlle Vos in actie (foto: Maaike van de Reep).

Voorhout – In een door frustratie overschaduwde wedstrijd heeft Foreholte een belangrijke wedstrijd om plek twaalf verloren. Tegen nummer twaalf MEOS verloren de Voorhouters nipt: 25-26.

De ploeg van Patrick Jordaan startte dramatisch en keek al snel tegen een achterstand aan van 2-8. De bezoekers uit Nederweert speelden op een traag tempo waar Foreholte in mee ging. Daarnaast liet de arbitrage het veel afweten en had de thuisploeg al snel 3 gele kaarten te pakken. De Voorhouters wisten de rug uiteindelijk toch te rechten en kwamen in hun eigen spel. Hierdoor beperkten de paars-zwarten voor rust nog de schade en gingen beide ploegen de kleedkamers in met een score van 10-13.

Na rust werd de eerste goal van Foreholte afgekeurd, omdat er buiten het veld iets gebeurde wat de scheidsrechters niet toelieten. Alsnog kwam de thuisploeg op 11-13 maar opnieuw zag het MEOS uitlopen. De bezoekers sloegen een gat naar maar liefst 16-22. Hetzelfde patroon uit de eerste helft was echter ook in het tweede bedrijf te zien. Foreholte kwam terug waardoor de tussenstand in de slotfase 22-24 was. Het scheelde niet veel maar toch kon MEOS de overwinning uiteindelijk uit het vuur slepen: 25-26.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in