Foto: Maaike van de Reep / archief

Voorhout – Foreholte dames 1 is op bezoek bij laagvlieger Beekse Fusie Club (BFC) onderuit gegaan. De Voorhouters misten geluk en een aantal vaste krachten, waardoor het team uit Beek de punten in eigen huis hield: 35-31.

Foreholte startte slecht, nadat het vooraf bedachte plan niet goed werd uitgevoerd. Door meerdere breaks stond het binnen de kortste keren 5-0. Bij een stand van 9-4 zette trainer Jordaan het tactisch om, waardoor de bezoekers beter in de wedstrijd kwamen. Ondanks dat het veel kracht kostte, lukte het Foreholte in de eerste helft om het gat naar BFC te verkleinen tot drie punten.

Na rust slaagden de Voorhouters er zelfs in om op gelijke hoogte te komen (21-21). Ook van de voorsprong werd nog even geproefd, waarna de vermoeidheid toch een flinke rol begon te spelen. Met minder wissels dan normaal en een flinke portie energie was het Foreholte dan nog wel gelukt om terug te komen, alleen waren de krachten tegen het einde van de wedstrijd op. BFC profiteerde en kwam weer op voorsprong, die ditmaal niet meer weggegeven werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in