Foto: Fred vd Bent

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Het carnaval staat weer voor de deur en dat betekent veel plezier en gezelligheid maar ook veel troep. Gemeente Noordwijk wil in alle dorpskernen, samen met de plaatselijke carnavalsverenigingen, aan dat laatste iets doen. En dus worden op de diverse feestlocaties recyclebare softcups en recyclebare draagtrays geïntroduceerd. Ook wordt er gewerkt met statiegeld voor herbruikbare draagtrays.

In de gemeente Noordwijk rijden maar liefst vier carnavalsoptochten waarvoor passende verkeersmaatregelen zijn genomen. Op vrijdagavond 9 februari is er van 19.00 tot 21.30 uur de verlichte carnavalsoptocht van de Noortukkers. Op zaterdagochtend 10 februari is er in Noordwijkerhout de Kinderoptocht om 10.11 uur en de grote optocht om 13.11 uur. De optocht in de Zilk vindt plaats op zondag 11 februari om 13:11 uur.

De festiviteiten en programma’s in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zijn te vinden in de agenda van BO.

2 REACTIES

  1. Ja ja als het maar duurzaam is !! Nog net niet divers maar wel duurzaam .geen bekertje op straat maar een zak aan de paal ! Moet je hebben daar kan je niet van buiten!!!!duurzaam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in