Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Voor het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk, vraagt de gemeente inwoners om een vragenlijst in te vullen.

De gemeente wil weten wat inwoners merken van de uitvoeringen van het Integraal Veiligheidsplan 2021 – 2024. Met de vragenlijst wil het verbeterpunten in kaart brengen en eventuele acties ondernemen.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijftien minuten. Een verslag van de resultaten wordt in de zomer uitgebracht.

4 REACTIES

 1. En weer die verkeerde gesloten houding. Armen ober elkaar, spiertjes een beetje aangespanen. Dat straalt geen vertrouwen uit.

 2. Allemaal onzin,en dan in de zomer de uitslag.terwijl iedereen weet wat er loos is .gewoon even mijn afgelopen maand en wat ik thuis te horen krijg en meemaakt.
  Zoon door scooter zonder reden van fiets getrapt.
  Jas uittrekken midden op straat/ beroving.
  De hele klas zit te vape op het toilet.
  Bedreiging door tegen standers in kleedkamer en geen van beide verenegingen doet er wat aan.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan,als je op je fiets vroeg door de streek gaat prima en super mooi maar ik hou m’n hart vast voor over een aantal jaren.

 3. Zo nu zie ik ook een politie agenten zijn die er nog in Noordwijk en die andere twee zie je alleen maar in dure auto’s rijden .Ik vul hem ook in maar wij zijn bang dat er niks mee gedaan wordt .Zoals met alle vragen lijsten :

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in