Woonunits arbeidsmigranten in Noordwijkerhout

Noordwijk – Gemeente Noordwijk wil de tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten in Trampoline I aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout verlengen. De huurovereenkomst loopt tot 1 juli 2024, maar de gemeente streeft ernaar om ook voor de komende jaren arbeidsmigranten daar te laten wonen. De gemeente is daarvoor nu voorbereidingen aan het treffen.

De verlenging hangt af van een overeenkomst met Dutch Foreigner Care BV, met wie het huurcontract getekend is. Het college beschouwt hen als de enige serieuze potentiële partij, maar zal toch controleren of er andere geïnteresseerde partijen zijn.

Volgens wethouder Martijn Kortleven geldt er voor Trampoline I een maximale termijn van 15 jaar voor een tijdelijk bouwwerk. In juli is hier dan 8 jaar van verstreken. In de gesprekken met de huurder zal de looptijd bepaald worden.

13 REACTIES

 1. Voor deze hardwerkende mensen is dit een geschikte plek ,en dat verdienen zij ook
  Laat deze mensen daar lekker wonen ,want zij zij ook tevreden met deze locatie
  De bollenstreek ,kan deze mensen niet missen

 2. Wat zullen de noordwijkerhouters blij zijn met noorwijk die kunnen nu de mooie man spelen over iemands ander z’n rug daar word je toch gelukkig van

 3. En nu gaan bouwen voor de niet zo rijken in dit dorp je ziet alleen maar huize van twee onder een kap . Ja dat heb je met zo’n Vvd kliek .En laat die arbeiders lekker in dat Waikikie zitten daar heeft niemand last van alleen maar profijt van .

 4. En zo niet.. de starters..gescheiden mensen en overigen die door asiel en vluchtelingeninstroom nooit meer an een huis komen

 5. Niks zo permanent als een tijdelijke oplossing…

  Geef die mensen nou een fatsoenlijke plek om te woning, dit soort tochtige blokkendozen in een weiland wordt natuurlijk helemaal niemand blij van. Wat is precies de reden dat er voor tijdelijke huisvesting is gekozen? Heeft de gemeente misschien informatie dat er over 10 jaar geen asielzoekers en arbeidsmigranten meer zijn?

 6. Waar heb je het over? ” Tochtige blokkendozen in een weiland?” Alle arbeidsmigranten zijn er tevreden mee. ” Geef die mensen een fatsoenlijke plek om te wonen?” Dat heben ze. Geef de permanente huizen aan de autochtone woningzoeker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in