Noordwijk – De gemeente Noordwijk is op zoek naar 30 ondernemers om ambassadeurs te worden voor het World Wellness Weekend dat wereldwijd plaatsvindt op 16 en 17 september. Deze internationale actie om gezondheid en welzijn te promoten wordt ondersteund door meer dan 6600 locaties in 140 landen.

Met veel ondernemers in de wellness-branche, een Thalasso-omgeving (Grieks woord voor “zee”) en genoeg heilzame faciliteiten, vindt de gemeente het weekend een uitgelezen kans om Noordwijk te presenteren als een badplaats van gezondheid en vitaliteit.

De gemeente roept ondernemers op om gratis activiteiten te organiseren voor inwoners en bezoekers, waarbij ze het diverse aanbod van wellness op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren. Van workshops tot behandelingen, de activiteiten dienen als lokmiddel om verschillende doelgroepen te verleiden tot een gezondere levensstijl.

5 REACTIES

  1. De ondernemers moeten dat natuurlijk ook gratis doen. Allemaal ter ere van een klein elitair clubje dat het “kuuroord” nastreeft!

  2. Nou heb met die ondernemers maar geen medelijden maar het hele welness gebeuren wat hebben ze nu te bieden een afbraak hotel en als je een eisje eet slaat hij zwart van de uitlaat gassen en die zee die is er al een miljoen jaren . En daar wordt je doof van de muziek die ze draaien . Nee voor een welness moet je maar eens over de grens gaan kijken . Nee hier komen ze om te zuipen en te vreten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in