Noordwijk – Er is een vervolgplan opgesteld in de zaak van een moeder en haar kind, die al drie jaar worden bedreigd door een verwarde bovenbuurman. Dat meldt wethouder Dennis Salman in een brief aan de leden van de gemeenteraad.

Dat plan is opgesteld tijdens een overleg van de gemeente met betrokken inwoners, politie, woningcorporatie Stek en GGZ. Elke partner doet wat binnen diens mogelijkheden ligt, aldus de wethouder. De betrokken partijen zijn uitgenodigd voor een gesprek op het gemeentehuis. Met één partij werd een prettig en constructief gesprek gevoerd; de andere partij heeft de uitnodiging afgeslagen.

Vanwege de privacy doet Salman geen inhoudelijke mededelingen over de gemaakte afspraken. Wel zegt hij toe dat de gemeente het nakomen ervan in de gaten zal houden.

3 REACTIES

  1. tot t weer s te laat is en je weer n nieuwsbericht ziet over zo n doorgedraaide idioot… verplicht opsluiten gewoon

  2. Wat één klote land met al die regels zo’n vent moet toch gewoon opgepakt kunnen worden . Al dat softe gedoe de boeven worden hier beschermt . Lekker blijven wachten tot het te laat is .

  3. Bied de betreffende moeder en kind een andere woning op zeer korte termijn en dan is er rust in de tent en kan men zich concenteren op de buurman ! Hoe simpel is dit !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in