Het gebouw SassemBourg in Sassenheim is al rookvrij (foto: archief).

Bollenstreek – De gemeenten in de Bollenstreek hebben woensdag, op Wereld Niet Roken Dag, laten weten te streven naar een rookvrije regio. De boodschap van de wethouders was om kinderen een rookvrije omgeving te bieden, zodat de kans kleiner wordt dat ze later gaan roken.

In het Nationaal Preventieakkoord staat dat in 2025 alle sportverenigingen, speeltuinverenigingen, scouting, kinderboerderijen, zwembaden en attractieparken rookvrij moeten zijn. De wethouders roepen ook op dat partners rookvrij moeten worden in de gemeente.

3 REACTIES

    • Stoor ik mij dus ook mateloos aan, rookvrij prima, maar het gebruik van cocaïne, andere drugs en alcohol neemt zorgwekkend toe, maar ze hollen allemaal achter de zgn ervaringsdeskundige aan, want niet-roken scoort. En dat de agressie onder de jeugd onder invloed van drugs en drank alleen maar groter wordt, is nu minder interessant

  1. Andere Jan ik geef je groot gelijk iemand die rookt rijd geen mensen dood om dat hij rookt maar die zuipen en snuiven zijn een gebaar op de weg die moet je hard aan pakken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in