Noordwijkerhout/Noordwijk – Het realiseren van vier woningen naast Gooweg 21 hoeft niet van de gemeenteraad. Dat bleek donderdag tijdens een commissievergadering. Alle partijen twijfelen aan de noodzaak, behalve de VVD. Het zijn geldige afspraken, gaf ook inspreker Alfred Pop van het Cultuur Historische Genootschap toe. Door de aanstaande herijking van het beleidsplan waarin de mogelijkheid van GOM-woningen is afgesproken is het wel ‘discutabel’ geworden. De PvdI en NZLokaal waren het scherpst tegen de voorkeur van de  VVD. Van der Klugt (NZLokaal) wees ook het aanbod van wethouder Ter Hark voor een overzicht van de financiële gevolgen, verontwaardigd van de hand. 

De beslissing valt in de raad van 27 juni.    

7 REACTIES

  1. Prachtig stuk bollenland. Gaan we daar vier villa’ s op bouwen. Dacht dat we de entree van de dorpen een mooi aanzien wilde geven. Dus gemeenteraad: geen bebouwing / geen gom woningen

  2. Natuurlijk is de VVD voor bouwen wie stop de elite die alles om zeep helpen ten koste van eigen faveure. Kan niet wachten ook dat Rutte weg gestuurd worden. Zowel plaatselijk als landelijk wordt alles wat door de gewone hardwerkende mensen is opgebouwd afgebroken en ontstaat tweedeling in de maatschappij.

  3. Die kant van de Gooweg is toch al verpest door woningen en immens grote schuren. Bouw nu op het overblijvende stuk maar sociale huurwoningen.

    • Nee Piet, dat durven ze nu niet meer. Een woonwijk op de laatste stukken bollenland lijkt mij het beste. De villabewoners aldaar hebben hun zin gehad met het bouwen van hun woningen, nu is het de hoogste tijd voor andere woningen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in