Teylingen – Forum voor Democratie Teylingen wil volgende week donderdag tijdens de raadsvergadering een motie van wantrouwen indienen gericht op burgemeester Carla Breuer. Als reactie hierop gaat een overgrote meerderheid van de gemeenteraad een motie van vertrouwen aan het adres van de burgemeester indienen. Forum dient de motie in omdat Breuer als enige een twitter-account volgde die negatieve berichten over Forum verspreidde. Dat schaadt volgens de partij haar neutraliteit. De andere partijen dienen als reactie een motie in die uitspreekt dat de burgemeester haar functie uitoefent naar beste eer en geweten, met het algemeen belang voorop en altijd recht doende aan de democratische grondbeginselen, er geen reden is om te twijfelen aan de neutraliteit noch integriteit van de burgemeester en deze ‘motie van vertrouwen’ nodig is als voice of reason in een alsmaar verhardend debat. Ze spreken met de motie uit ten volste het vertrouwen in het handelen en de integriteit van de burgemeester te hebben. Partij voor Teylingen heeft beide moties niet ondertekend.

7 REACTIES

 1. Een hoop woorden voor nodig om eromheen te draaien waar het om ging. Men durft niet inhoudelijk te reageren.
  En dat is dat Carla Breuer een twitteraccount volgt die het FvD beschimpt met hitler en hakenkruizen onzin.
  Het zou sportief zijn als de burgemeester uitlegt waarom ze dit account volgt i.p.v. zich te verschuilen achter nietszeggende en niet inhoudelijke steunbetuigingen.

  • Wat is er mis met een account volgen? Dat is gewoon om te weten wat er in de samenleving gebeurt en hoe over sommige zaken wordt gedacht. Erop posten is iets anders.

   • Dan kan je ook diverse extremisten /pedofielen of wat dan ook gaan zitten ‘volgen’ omdat je daar inspiratie uit wilt halen. Op het end houdt het wel een keer op. Ook al is dit een storm in een glas water, het is een goed signaal om ook mogelijke lokale polaristie van het FvD de kop in te drukken, dit geldt voor van en door alle partijen.

  • Hoi Fred,
   Dus alle FvD (jongere) leden die in een whatsapp groep zaten waar discriminerende uitlatingen werden gedaan zijn ook allemaal fout, al hebben zij misschien de uitlatingen zelf niet gedaan maar gewoon omdat ze in de appgroep zitten?
   Grappig dat toen de discussie was dat de partij niet fout was maar alleen een paar individuen. Knap hoe FvD de discussie nu probeert te draaien…

 2. Die onbenullige snotneus van FvDTeylingen houdt ervan, zoals zijn grote broer Baudet van de moederpartij, om vuurtjes te stoken en agressieve daden te verrichten. Een schandvlek voor de serieuze politiek.

 3. Het twitterbericht ken ik niet dus blijf daar vanaf. Algemeen belang is iets anders. De asielindustrie gaat boven haar eigen inwoners is mijn ervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in