Noordwijk – Gemeente Noordwijk is op zoek naar Noordwijkerhouters, Noordwijkers en Zilkers die een elektrische laadkabel willen testen.

Dit in het kader van een onderzoek dat de gemeente start naar het opladen van elektrische voertuigen op straat, vanaf een particulier laadpunt met een speciale platte laadkabel: de FlatPower. Momenteel mogen laadkabels uit veiligheidsoverwegingen niet over de stoep worden gelegd. De FlatPower biedt hiervoor mogelijk een alternatief.  Producent Lencon BV geeft voor het onderzoek ten minste 10 laadkabels voor een jaar in bruikleen. Als de ervaringen positief zijn, wordt gekeken naar een bredere toepassing ervan in de gemeente.

Meer informatie over de proef en aanmelden voor deelname: klik hier.

6 REACTIES

  1. Het moet niet gekker worden ze hebben al een eigen parkeerplaats al is hij vol ze blijven lekker staan en nu mag je nog touwtjes springen en geen wegen belasting wat denken ze in Nederland dat iedereen maar zo’n auto kunnen kopen zijn die auto’s heilig verklaard .

  2. Als ik een plant op de stoep zet moet ik precario rechten betalen alles moet kunnen voor dat electric rijden kijk maar naar die daken de een heeft zwarte collectoren en de ander blauwen als je een dakkapel op je huis wil moet je aan allerlei schoonheid voorwaarden voldoen . Het is is ene bende op die daken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in