foto PB

Noordwijkerhout/De Zilk – Delta Netwerk start binnenkort met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Noordwijkerhout en De Zilk. Delta had als voorwaarde gesteld dat minimaal 20% van de inwoners voor 1 februari een glasvezelabonnement moest hebben afgesloten om door te kunnen gaan met de aanleg. Dat aantal is gehaald.

De inwoners die in aanmerking komen voor glasvezel, worden persoonlijk geïnformeerd over de vervolgstappen. In de woningen wordt samen met de bewoners bepaald waar de glasvezelaansluiting komt. Die zogenoemde woningschouw is maandag gestart.

Noordwijkerhouters en Zilkers die alsnog willen aanhaken bij het initiatief kunnen tot 15 maart een glasvezelabonnement afsluiten. Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl  of bezoek het Glasvezel Informatiepunt aan de Dorpsstraat 37 in Noordwijkerhout.

2 REACTIES

  1. Al lang gewacht op glasvezel maar die agressieve reclame campagne hing me zo de keel uit dat ik me niet aangemeld heb.
    Overigens ligt de glasvezel er al bij mij tot in de kruipruimte,. zijn ze al geweest voor de woningschouw en wordt hij binnenkort aangesloten in de meterkast.
    Dus zoals ik al had verwacht was het helemaal niet nodig om al een abonnement af te sluiten voor gratis aansluiting. Bangmakerij. Triest eigenlijk.
    Nu nog betere aanbieders op de glasvezel zoals T-mobile dan ga ik ook over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in