Burgemeester Arie van Erk met H.P.J. Janssen

Hillegom – Henk Janssen is vrijdag onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn langdurige en toegewijde inzet voor de gemeenschap. De erkenning komt na jaren van vrijwilligerswerk en toewijding aan maatschappelijke initiatieven. De Koninklijke onderscheiding werd in hotel Villa Flora door burgemeester Arie van Erk uitgereikt.

De heer Janssen is al sinds 2003 lid van de Harddraverij en heeft zich ingezet als vrijwilliger voor verschillende taken bij Hillegomse Najaarsfeesten. Zijn toewijding aan dit evenement heeft bijgedragen aan het succes over de jaren. Ook heeft de heer Janssen tussen 1984 en 2010 zich gewijd aan het opleiden van jongeren voor een loopbaan in de bouwsector.

Daarnaast heeft Janssen tussen 1971 en 2002 als een bevlogen lid gediend bij de vrijwillige brandweer van Hillegom, onderdeel van Veiligheidsregio Hollands Midden. Gedurende deze bijna 30 jaar heeft hij zijn eigen leven in gevaar gebracht om de burgers van Hillegom te beschermen.

De heer Janssen is sinds 1991 ook lid van de Rotary Hillegom-Lisse en heeft hij zich binnen deze organisatie ingezet voor verschillende projecten en initiatieven. Zijn inzet is erkend met de benoeming tot ‘Paul Harris Fellow’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in