Nadat in een eerder stadium de duels tussen Warmunda-FC Oegstgeest en VVA/Spartaan-Van Nispen al werden afgelast, kwam ook koploper Teylingen zaterdagmiddag op een laat moment niet in actie bij MMO. In Hoogmade bleek het veld eveneens onbespeelbaar. Voor SJC-zaterdag stond er deze middag geen wedstrijd op het programma.

Hopelijk kunnen de ploegen in de Vierde Klasse over een week wel in actie komen. Op 27 januari staan er in ieder geval drie ontmoetingen op het programma.

Op De Roodemolen is Woubrugge die dag de volgende tegenstander van koploper Teylingen. Aftrap in Sassenheim om 14.30 uur. Voor het als vierde geklasseerde  Warmunda staat a.s. zaterdag een bezoek gepland aan Nicolaas Boys. In Nieuwveen wordt om 14.30 uur afgetrapt. Van Nispen speelt over zeven dagen een thuiswedstrijd. Op sportpark Wassenaar is het Amstelveens RKAVIC dan de tegenstander. Aftrap om 14.30 uur.

In 5A komt koploper SJC-zaterdag voorlopig nog niet in actie. In deze afdeling, met elf ploegen, staat de eerste competitiewedstrijd in 2024  pas op 17 februari a.s. op het programma. Die dag gaat SJC in Delft op bezoek bij DVC.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in