Treffer Jeffrey Kleijbroek baat FC Lisse niet bij HHC Hardenberg (foto: Orange Pictures)

Lisse – In een duel om des keizers baard vielen er op Sportpark De Boshoek zaterdagmiddag een half dozijn goals te noteren. Thuisploeg HHC Hardenberg nam er daarvan vier voor zijn rekening. De allereerste en allerlaatste treffer van deze middag waren van Lissese makelij. Met een uiteindelijke 4-2 nederlaag aan de broek aanvaardde geel-blauw de lange terugreis.

Het begon nog wel zo mooi voor de bezoekers toen Enzo Stroo al na twee minuten voor de 0-1 tekende. Met die tussenstand namen de gastheren echter geen genoegen. Binnen het kwartier zette Gersom Klok op aangeven van Rob van der Leij de 1-1 op het scorebord. In de blessuretijd van het eerste bedrijf zorgde Danny Bouws voor de volgende geel-blauwe domper door de ruststand op 2-1 te brengen.

Toen Matthijs Hardijk na 49 minuten de 3-1 wist binnen te tikken was de race eigenlijk al gelopen. Wie nog in een geel-blauw wondertje geloofde kwam bedrogen uit. Halverwege de tweede helft mocht Rob van der Leij vanaf elfmeter aanleggen. De lange aanvaller faalde niet in deze opdracht (4-1). Vervolgens kabbelde het duel naar het einde. Dat Jeffrey Kleijbroek in de slotfase nog iets terugdeed voor FC Lisse telde louter voor de statistieken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in