Hillegom-speler Achraf Aanhane in actie (foto: Boudewijn van der Neut).

Hillegom – SV Hillegom is er niet in geslaagd om de tweede wedstrijd in de bekerpoule te winnen. Op een snikheet veld op sportpark De Zanderij verloren de Hillegommers met 1-2 van ZSGOWMS.

Hillegom wilde de goede vorm van vorige week (1-5 overwinning tegen Saenden) graag doorzetten, maar liep in de vijftiende minuut al tegen een domper aan toen de bezoekers op 0-1 kwamen. Lang hoefde het geringe publiek niet te balen, want drie minuten later scoorde Menno van Gurp uit een scrimmage de 1-1. Het bleef maar liefst een kwartier rustig, totdat ZSGOWMS opnieuw op voorsprong kwam in de 32e minuut. De bezoekers uit Amsterdam drongen flink aan, want Wesley van Vuren moest vijf minuten later zich ultiem inspannen om een bal van de lijn te halen.

Na rust was het vooral Hillegom die de overhand had. ZSGOWMS had moeite met de weersomstandigheden, waardoor de thuisploeg kans op kans kreeg. Echter vloog geen van deze mogelijkheden er in, waardoor de wedstrijd eindigde met dezelfde stand als na 45 minuten: 1-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in