Foto: Boudewijn van der Neut.

Hillegom – SV Hillegom is zichzelf vergeten te belonen op bezoek bij Kolping Boys. De Hillegommers kregen kans op kans in Alkmaar, toch eindigde de wedstrijd in een gelijkspel: 1-1.

Ondanks dat Hillegom lager stond op de ranglijst dan Kolping Boys, startte de ploeg van Thijs Sluijter sterk. De gehavende blauw-witten, zonder onder anderen Van der Lip, Van Gurp en Van der Neut, kregen meerdere kansen in het eerste bedrijf, waarvan er geen enkele benut werd. De thuisploeg speelde veel de lange bal, op zoek naar de lange spits Gijzen.

Na rust kreeg Hillegom bijna direct twee enorme kansen, waarvan er één op de lat belandde, de ander vloog naast. Het was Dilano Wegkamp die de Hillegommers uiteindelijk op 0-1 zette in de 56e minuut. Hillegom bleef het eigen spel spelen, maar uit een counter kwam Kolping Boys langszij. Trainer Thijs Sluijter zag dat er vervolgens nog een bal van de lijn werd gehaald door de thuisploeg, waardoor de blauw-witten uiteindelijk maar met een punt terugkeerden naar Hillegom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in