Hillegom – SV Hillegom heeft in een doelpuntrijk duel verloren van Hoofddorp. Op sportcomplex De IJvelden werd het 4-3. De ploeg van Martijn Lagendijk pakte in de afgelopen acht duels maar zes punten.

De blauw-witten waren de eerste die de score openden. Jesper Warmerdam, al vroeg ingevallen voor de geblesseerde Van Gurp, stak Swen van Ommeren weg, die op zijn beurt koel bleef oog in oog met keeper Van Velzen. Vlak daarna kwam al het antwoord van Hoofddorp: de 1-1 viel na een verkeerde pass van Tom Tebbens. Met de gelijke stand gingen beide ploegen aan de thee.

Na rust kwam Hoofddorp op 2-1, uit een counter. Niels de Jong raakte aan Hillegomse zijde kort daarna de paal. Het was een voorbode op wat er zou komen, want in de 67e minuut scoorde de ploeg van Martijn Lagendijk ook uit een counter, via opnieuw Van Ommeren. Vervolgens regende het goals in Hoofddorp. De thuisploeg kwam opnieuw op voorsprong, nadat een mooie goal uit een corner de 3-2 opleverde. Hillegom kwam nog langszij via Da Costa, maar in de 85e minuut besliste Hoofddorp de wedstrijd met de 4-3.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in