(archieffoto Eline van Egmond)

Noordwijk – Burgemeester Wendy Verkleij roept de fractievoorzitters bijeen over de ’tumultueuze’ raadsvergadering van 21 november. De nieuwe wethouder voor de Partij voor de Inwoners (PvdI) kreeg geen meerderheid en werd totaal onverwacht weggestemd. Dat heeft geleid tot veel commotie en verontwaardiging. De PvdI gaat geen nieuwe wethouder leveren aan het college. Dat heeft de partij schriftelijk laten weten. De burgemeester gaat dus hierover met alle fractievoorzitters het gesprek aan.

5 REACTIES

  1. Ik zag dinsdagavond 28 november tijdens de digitale uitzending van de Gemeenteraadsvergadering dat fractievoorzitter Louis Koppel van Groen Links al publiekelijk het boetekleed aantrok voor het beschamende stemgedrag van 21 november. Wie volgt? Hopelijk gebeurt dit nooit meer.

  2. Gaat de burgemeester eindelijk goed ingrijpen met dat zooitje of word er weer over de koppen geaaid en gezegd dat hadden jullie zo niet moeten dan knikken ze ja en ze gaan weer verder. Wegwezen met dat spul goed aanpakken

  3. Zo ik de namen bekijk wie er in de Gemeenteraad zitting hebben! Constateer ik dat een te grote groep te lang in lid zijn van dit gezelschap. Twee keer verlengen na een periode van vier jaar is al teveel. Tevens wordt het tijd dat de Noordwijkse burgers bij de volgende Gemeenteraadsverkiezing eens beter moeten kiezen. Op populariteit of inhoud!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in