De oude situatie op de Vinkenbaan

Warmond – Over het bestemmingsplan Vinkenbaan 2 – 4, dat de bouw van drie GOM-woningen op de plaats van een kassencomplex mogelijk moet maken, zijn twee petities ingeleverd. Omwonenden pleiten voor de bouw van de GOM-woningen, omdat ze stellen dat het nu een rommel is met de oude en vervallen kassen. Ze hopen dat de nieuwbouw zorgt voor een leuke woonwijk.  

De ondertekenaars van de tweede petitie, Breder Warmond, voegen daaraan nog toe dat het verbreden van de Vinkenbaan de verkeersveiligheid ten goede komt. Ook vinden zij meer groen en openheid in het gebied een kwaliteitsverbetering.  

De gemeenteraad buigt zich donderdagavond over het bestemmingsplan.  

De situatie als het bestemmingsplan wordt goedgekeurd

232 REACTIES

 1. Waarom wel in andere kernen en niet hier dit is geen eenduidig beleid. Een overheid moet betrouwbaar zijn. De woningen zijn van belang voor de leefbaarheid van de kern Warmond

 2. Natuurlijk teken ik deze petitie!

  Waarom zo moeilijk doen?
  Waarom verdiept de politiek zich niet beter in de situatie van de betrokkenen en de omwonenden.
  Daarbij is ieder huis er één en dat is in deze tijd toch ook heel fijn.

 3. Bizar dat we een woning tekort hebben, en niet kassen laten verdwijnen die niet op kunnen tegen die groten reuze van kassen

 4. De vinkenbaan zou er erg van opknappen als er een mooie groene woonwijk zou komen!!!!!!
  In plaats van die oude niet gebruikte kassen en een
  “Woonwagenkamp”
  Ik ben voor!

 5. Met her huidige tekort aan woningen, denk ik waardevol om in dit mooie dorp wat betaalbare woningen te organiseren.

 6. De initiatiefnemers zetten zich ten alle tijden volop in. Zij overwegen wat de meest waardevolle en zinvolle opties voor dit project kunnen zijn, zodat het evenals de gemeente ten goede zou kunnen komen.

 7. Lijkt me een goed idee. Op dit moment zijn huizen schaars en er staat nu niks wat een toevoeging brengt aan de Teylingen gemeenschap.

 8. Oude kassencomplex saneren en op die plaats een leuk wijkje creëren, hoe mooi is dat. Daar kan je toch niets op tegen hebben!

 9. Lijkt me een topplan! Er is zo’n huizentekort en nu staat er niks relevant behalve wat niet gebruikte kassen.

 10. Mooi plan,en een aanwinst voor het dorp.
  Tevens zal het een verademing zijn voor de mensen die al op de Vinkenbaan wonen dat de oude kas verdwijnt.

 11. Heel goed idee!! Dat zou de omgeving echt een stuk mooier maken. Die kassen hebben 0 functie meer en worden slecht onderhouden.

 12. In iedere gemeente is een te kort aan woonruimte. Dit zou toch een fantastische mogelijkheid zijn voor nieuwbouw ivm vervallen kassen die niet gebruikt worden.

 13. Een top idee om daar woningen te bouwen! Niet alleen wordt dat lelijke terrein dan een mooie groene” woonwijken, ook voor de bewoners die er al wonen wordt het een prettigere woonomgeving! Doen dus!

 14. Doen,zou ik zeggen. Lelijke kassen weg,mooie woningen terug. Zal het aangezicht van Warmond sterk verbeteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in