foto PB

Noordwijk – Een inwoner van Noordwijk heeft een brief gestuurd naar het college van B & W en de gemeenteraad met vragen en suggesties met betrekking tot het parkeerterrein Wantveld en het Jan Kroonsplein. Zo pleit de briefschrijfster voor openbare toiletten en een muur die de bouwplaats op de plek van de voormalige passage verbergt.

De briefschrijfster heeft tijdens een informatieavond gesuggereerd om een openbaar toilet te realiseren in de buurt van het Wantveld. Ook zou een plas-voorziening in het centrum van Noordwijk voordelen opleveren. Als vrijwilligster bij VVV Noordwijk stuurt de briefschrijfster regelmatig hoognodige mensen in de richting van een openbaar toilet.

Het neerzetten van nieuwe openbare toiletten is volgens de briefschrijfster om de hoeveelheid wandelaars en strandgangers van een plek te voorzien om hun behoeftes te doen. De briefschrijfster benoemt de HogeNood app, waarmee het dichtstbijzijnde openbare toilet gevonden kan worden. Bij het Wantveld is de Muze een van de beschikbare toiletten in de app, alleen de Muze is niet altijd open en niet iedereen weet af van de app.

Tot slot stelt ze voor om op het Jan Kroonsplein een muur te plaatsen met graffiti of reclame om de aanblik van de bouwplaats te verbeteren.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in