Teylingen – Door het aansnijden van een taart heeft wethouder Reny Wietsma samen met Martijn van Duijvenbode van Trilokaal het startsein gegeven voor het nieuwe platform meedoeninTeylingen.

Jeugd, welzijn en inkomen werden in 2015 door de rijksoverheid ondergebracht bij de gemeentes. Die hadden behoefte aan een goed overzicht van wat er allemaal voor inwoners beschikbaar is op het gebied van welzijn, cultuur en sport. Op initiatief van Trilokaal is toen een onderzoek gestart. Dat heeft geresulteerd in een sociale kaart met o.a. welzijn Teylingen, culturele organisaties, sport- en buurtverenigingen. Die sociale kaart is nu omgezet naar het gebruiksvriendelijke internetplatform www.meedoeninteylingen.nl voor alle inwoners.

De gemeente hoopt dat inwoners niet alleen diensten maar ook elkaar beter weten te vinden via de site. Er wordt een inwonerscampagne gestart om de inwoners zo snel mogelijk bekend te maken met de site. De Bibliotheek Bollenstreek gaat daarin een verbindende rol vervullen.

1 REACTIE

  1. Het heeft totaal geen zin. De gemeente luistert toch niet. Dat een STV , met hun led verlichting heel veel overlast geeft, voor de bewoners . Daar word niet naar geluisterd. Als bewoners moet je gelijk je gordijnen sluiten, als de verlichting aan gaat, want ze schijnen direct in je kamer. wat behoorlijk fel is. Wanneer doen ze hier iets aan. STV is asociaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in