Foto: Richard van Egmond

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Er wordt een kerstboom inzamelingsactie gehouden in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Kerstbomen die nog in huis staan kunnen worden afgeleverd tijdens de inzamelingsacties voor 50,- eurocent per boom.

Op woensdag 4 januari 2023 kunt u tussen 10:00 – 15:00 uur uw kerstboom bij de volgende locaties in Noordwijk brengen:

Palaceplein, Wantveld, Bonnikeplein, Van Limburg Stirumstraat (Verkadeplein), Grote parkeerterrein naast het Northgo College, De Hagen (het terrein bij de scholen).

Op woensdag 4 januari 2023 kunt u tussen 10:00 – 15:00 uur uw kerstboom bij de volgende locaties in De Zilk en Noordwijkerhout brengen:

De Brink, Groenewege hoek Spanjaarskrocht, Parkeerplaats Sporkenhout, Parkeerplaatsen Fazantlaan ter hoogte van nummer 40 tot en met 44, Parkeerterrein De Duinpan in De Zilk.

2 REACTIES

  1. Dus mensen gooi hem niet zomaar op de stoep vande week is er iemand in het donker er over gevallen en met harde wind liggen ze op de rijbaan.De weg is geen vuilnisbelt .Na het vuurwerk afsteken werd er weleens opgeruimd .nou in de Raadhuisstraat was het ene klere zooi gewoon schandalig .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in