Burgemeester Arie van Erk met J. Jansen

Hillegom – De heer Jan Jansen uit Hillegom is vrijdag onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Deze erkenning komt na een loopbaan van 40 jaar bij de KLM en decennialange betrokkenheid bij vrijwilligersactiviteiten van de Harddraverij in Hillegom. De Koninklijke onderscheiding werd in hotel Villa Flora door burgemeester Arie van Erk uitgereikt.

De heer Jansen heeft zich sinds 1993 ingezet voor vrijwilligersactiviteiten bij de Harddraverij, waar zijn verantwoordelijkheden vooral lagen bij het aanvragen van vergunningen. Hij nam het initiatief in 2022 voor het liefdadigheidsconcert in de Maartenskerk om Oekraïense vluchtelingen een hart onder de riem te steken.

Binnen het koor Hatikwa heeft Jansen gedurende 30 jaar de rol van penningmeester op zich genomen. Hij wordt gerespecteerd als de meest constante en betrouwbare kracht binnen het koor. Samen met het Vocaal Ensemble Hillegom heeft hij ook optredens georganiseerd in de Hillegomse verzorgingshuizen.

De heer Jansen vervult momenteel de functie van (duo)voorzitter van de Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Hillegom. Hij vervulde tussen 1989 en 1999 de rol van penningmeester binnen de Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in