Bollenstreek – De incidenten rond de jaarwisseling in Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen vielen ook dit jaar mee. Dat laat de Veiligheidsregio Hollands Midden, waar de Bollenstreek onder valt, weten. Zij berichten over de gemeenten in de Bollenstreek afzonderlijk het volgende:

Hillegom 

Brandweer: 2 meldingen voor kleine buitenbranden. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 2 meldingen).

Politie: 3 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 3 jaarwisseling gerelateerde incidenten). 

Lisse  

Brandweer: 1 melding voor een kleine buitenbrand. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 2 meldingen) 

Politie: 2 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 4 jaarwisseling gerelateerde incidenten) 

Noordwijk

Brandweer: 2 meldingen voor kleine buitenbranden. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 5 meldingen) 

Politie: 2 jaarwisseling gerelateerde incidenten. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 5 jaarwisseling gerelateerde incidenten) 

Wel was er een man die bij een hotel aan het Picképlein met een wapen schoot. Hij is aangehouden, zie https://www.bollenstreekomroep.nl/man-schiet-met-wapen-bij-noordwijks-hotel/

Teylingen 

Brandweer: 4 meldingen voor kleine buitenbranden en 1 melding voor de controle van een automatisch brandalarm. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 3 meldingen) 

Politie: 1 jaarwisseling gerelateerd incident. (jaarwisseling 2022-2023 totaal 3 jaarwisseling gerelateerde incidenten) 

4 REACTIES

  1. Noem je dit rustig tot s. Morgen tot een uur of 8 lekker hoor we hebben geen hekel aan vuurwerk maar die dreunen dat is toch verschrikkelijk . Handhaven dus niet .

  2. Het vuurwerk was te hard wij wonen in een bejaardentehuis daar mag normaal geen vuurwerk afgestoken worden maar in de wijk achter ons werd volop vuurwerk afgestoken en niet alleen siervuurwerk soms leken het wel bommen lag stijf in mijn bed

  3. Onzin! Natuurlijk is de jaarwisseling in de Bollenstreek niet rustig verlopen. Dat gaf men aanvankelijk in de landelijke kranten ook aan. Een dag later bleek het tegendeel. De hierboven. gemelde incidenten zijn slechts het topje van de ijsberg. Waarom verzwijgen? In Katwijk bijvoorbeeld schoot men met vuurwerkpijpen gericht op politie en hulpverleners.Wordt verzwegen. En zo ken ik nog veel meer zware incidenten.

  4. Een burgemeester woont 100 meter van een bejaarden huis het was gewoon verschrikkelijk elk jaar meld ik dat er wordt niks mee gedaan nee als er een met een pistool op nw Zee staat staan er twintig politie auto’s . Pure bommen werden er afgestoken en niet even maar tot s morgens 7 uur nee het viel best mee in Noordwijk het is gewoon schandalig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in