Noordwijk – De politie hield donderdagavond een grote zoekactie nadat een melding binnen kwam over een persoon die jongeren had bedreigd met een kapmes. De zoektocht vond plaats op het voormalige Bavo terrein in Noordwijkerhout. Een persoon is aangehouden.

De bedreiging zou plaats hebben gevonden rondom het Crocushof. De man zou zelfs een van de jongeren een kopstoot hebben gegeven. De minderjarigen vluchtten voor de man, die daarna zijn woning betrad.

Met meerdere eenheden en een helikopter ging de politie op zoek naar de verdachte. Ook werden er hondengeleiders en een Parate Peloton ingezet. Bij de desbetreffende woning is er een persoon aangehouden. De jongeren hebben bij de politie verklaringen afgelegd.

12 REACTIES

  1. Dat is nogal wat voor 1 persoon, jongeren zijn waarschijnlijk zonder reden bedreigd🤔, bedreiging met een kapmes is natuurlijk te gek voor woorden

  2. Je mag natuurlijk nooit iemand met een kapmes bedreigen, maar opgeschoten hangjongeren zijn al tijden een probleem op het voormalige Bavo-terrein. Ik kan me voorstellen dat je dan als bewoner je geduld verliest.

  3. Je hebt daar gewoon als jongere niets te zoeken. Het is gewoon een woonwijk. Dan ben je uit op rottigheid en relletjes. Gewoon opsodemieteren. Ga in een keet zitten op het land met een krat bier. Zit je niemand in de weg!

  4. O de jongeren hebben niks te doen daarom gaan we maar mensen pesten je moet die jongeren oppakken .Ze kunnen het bloed onder je nagels hallen .

      • De jongeren die daar lopen zijn met hele andere zaken bezig dan normaler jongeren,weet niet wat jou leeftijd is en waar jij vroeger mee bezig was maar vragen of iemand zelf nooit jong geweest is gaat in dit geval nergens over.mocht je dit gedrag normaal vinden en ben je zelf ook zo jong gewees dan weet je helaas niet beter.

  5. In Noordwijk zit een man die zijn buurman inelkaar slaat en als die hoog op een ladder staat gaat die eraan staan rukken, met getuigen en al.. politie laat hem zijn gang gaan. Wat is het verschil..stel dat iemand op een ladder staat en een voorbijganger rukt aan die ladder, diegene belt geschrokken de politie en geeft een signalement door en de politie zal deze opzoeken, in dit geval is de dader meteen bekend en bekend maar dader wordt niet opgepakt en meegenomen. Waarin zit het verschil vraagt men zich af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in