Voorhout – In jongerencentrum Ex Voto zal op 16 juni een benefietavond plaatsvinden ter ondersteuning van Stichting Wish Omnia. Van 19:00 tot 23:00 organiseert het jongerenwerk van het Welzijnskwartier samen met de Rotary Club Voorhout en Stichting Combibrug verschillende activiteiten, waaronder een loterij bij het Rad van Fortuin. De prijzen worden gesponsord door verschillende ondernemers uit de gemeente Teylingen.

De afgelopen jaren zet het Jongerenwerk in Teylingen zich al meerdere keren in voor verschillende goede doelen. Dit jaar is dat Stichting Wish-Omnia. De vrijwilligers bij deze organisatie helpen iedereen die in een kwetsbare situatie is beland. Dit geldt ook voor kinderen binnen de regio die opgroeien in armoede. Daarvoor heeft de stichting het project ‘Ieder Kind een Kans’ opgezet met als doel om kinderen met een ‘Kindpakket’ gelijkwaardig te kunnen laten meedoen in de maatschappij.

De drie lokale organisaties: jongerenwerk van het Welzijnskwartier, Rotary Club Voorhout en Stichting Combibrug hebben in de voorgaande maanden al meerdere activiteiten georganiseerd om hun steentje bij te dragen: een sponsorloop, het verkopen van brownies en het wassen van auto’s. Tijdens de benefietavond hopen ze dat hier nog een mooi bedrag bij komt voor het goede doel.

De benefietavond zal plaatsvinden op vrijdagavond in jongerencentrum Ex Voto aan de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout van 19:00 – 23:00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in