Foto: Willem Krol

Noordwijk – Cabaretier/presentator Ruben Nicolai kreeg dit jaar de eer om de verlichting van de kerstboom bij Huis ter Duin te ontsteken. In het hotel was er donderdag een bijeenkomst om het verlichten van de zeventien meter hoge boom te vieren. Nicolai zong met zijn dochter Daantje “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” en liet met trots zijn kerstsokken zien.

Al vijftien jaar wordt de hoge boom bij het hotel verlicht door een bekend persoon. In de afgelopen jaren zijn onder anderen Jochem Myjer, Dirk Kuyt en Prins Pieter Christiaan van Oranje Ruben Nicolai al voorgegaan in het ambassadeurschap van de Christmas Tree Lighting.

Directeur van Huis ter Duin, Stephan Stokkermans, sprak tijdens de bijeenkomst over een ‘hele rare tijd waar we momenteel in leven’ en dat mensen ‘heel gauw verstandig’ moeten worden.

De boom is voorzien van ruim 100.000 lampjes. Dat de boom nog voor Sinterklaas wordt opgezet, heeft te maken met de buitenlandse gasten van het hotel. Zij vieren Sinterklaas niet en zijn dus vroeger bezig met Kerstmis.

Met een druk op de knop verlicht Ruben Nicolai de kerstboom. Foto: Willem Krol
Ruben Nicolai met Stephan Stokkemans. Foto: Han Kuijper

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in