Kunstwerk "Varencirkel" van Josua Wechsler

Noordwijk – De gemeente Noordwijk gaat de rotonde Van Panhuysstraat/Duinweg/Piet Heinplein versieren met een kunstwerk van de Biënnale. Voor dit plan wordt het kunstwerk “Varencirkel” van maker Josua Wechsler aangeschaft en geplaatst voor 25.000 euro uit het cultuurbudget.

Het college heeft als doel om binnen het kader van Beeldende Kunst in de Openbare Ruimte (BKOR) meer beeldende kunst op rotondes te plaatsen.

8 REACTIES

    • Nee hoor C.v.d. Niet. Noordwijkerhout is denk ik blij dat deze prullaria niet geplaatst wordt op een rotonde in Noordwijkerhout. Dat een Noordwijkse actie onnodig veel kost leerden wij ondermeer al bij het verhaal over de eventuele verplaatsing van Janus van Het Vuurtorenplein naar een rotonde.

    • Nu nog meer ongelukken: automobilisten en fietsers worden straks afgeleid door dit zgn kunstwerk, hou het simpel met echt groen en wat bloembollen, maar ja dat vraagt wel om onderhoud🤔

  1. Bij dit gedrocht wat men een kunstwerk noemt en 25000euro mag kosten zou je niet zeggen dat we in 2026 te kort op de begroting hebben. Wel bezuinigen op de WMO. Stort daar die 25000 euro in. Dan komt het beter tot zijn recht. De mensen die van de WMO gebruik moeten maken worden al op vele fronten gekort.

  2. Het is niet te filmen en maar smijten met geld wat zij het eigenlijk voor een gedrochten. We zijn op nw Binnen blij dat ze op zee staan .

    • Zo is dat Richard. Het gemekker over dit soort dingen is niet de moeite waard. Men weet altijd wel een betere bestemming voor het geld dat hiervoor wordt betaald. Het zijn vier prachtige varens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in