Noordwijk – Dwangsom die is opgelegd aan het voormalig badhotel aan de Julianastraat 32 blijft gehandhaafd. Die sanctie werd opgelegd in maart 2023 omdat daar in strijd met het bestemmingsplan arbeidsmigranten werden gehuisvest. Daarnaast klaagden omwonenden over overlast.

Tegen dit besluit werd in april 2023 bezwaar aangetekend. De Regionale Commissie Bezwaarschriften heeft zich erover gebogen en geoordeeld dat de last onder dwangsom terecht is opgelegd. B&W van Noordwijk hebben dit advies overgenomen.  

Het is het tweede hotel na Waikiki aan de Katenblankweg in Noordwijk dat moet stoppen met de verhuur aan arbeidsmigranten.  

3 REACTIES

  1. Die overlastklachten moet je met een korrel zout nemen..niet te staven en nogal subjectief. Wat de 1 storend vind hoeft een ander niet te vinden. En met steeds nieuwe verblijvers roulatie is er van blijvende overlast helemaal geen sprake.

  2. Het is maar goed dat deze mensen er zijn ,die willen nog hard werken voor hun loon ,en dat ontbreekt hier nog af en toe in Nederland
    Trouwens met 4 of 5 mensen op 1 kamer ,wil je toch ook niet heel de avond binnen verblijven

  3. Wie gaat het vuile werk doen als die mensen er uit moeten of gaan jullie het werk over nemen op dat gemeente huis .Dan zijn jullie ook een keer productief . Voor de maatschappij. Dan weten jullie ook hoe hard die mensen moeten werken en ze brengen meer geld in het latje er wordt hier met twee maten gemeten . Er zijn toch ook mensen die vast wonen in Huis ter Duin moeten die er ook uit ??? Overlast en parkeer drukte en in de zomer dan dan is het een gaos in dit dorp . Als Waikkie weer een Hotel is komen ze ook niet op de fiets .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in