Noordwijkerhout – De Honours Class van het Teylingen College Leeuwenhorst heeft de RC Cup 2023 gewonnen. De leerlingen van de school uit Noordwijkerhout waren in de wedstrijd tussen radiografisch bestuurbare modelauto’s op het gebied van PR, design, racen en innovatie de beste.

De RC Cup is een wedstrijd tussen zeventien scholen met bestuurbare auto’s. Elke school vormde een team bestaande uit coureurs, monteurs, een teamleider en PR-medewerkers. De leerlingen moesten zelf de inkomsten werven voor de aanschaf van kleding, reserveonderdelen en verf. De auto moest ook voldoen aan de juiste specificaties.

Het team van het Leeuwenhorst College bestond uit zeven leerlingen: Michael (teamleider), Julia (PR), Elise (PR), Fender (design), Joey (design en monteur), Louis (coureur en monteur) en Bram (monteur). Het team werd tijdens de wedstrijd in Heemstede begeleid door docenten Van den Brink en Zijlstra.

 

Het team van Teylingen College Leeuwenhorst, met op de bovenste rij v.l.n.r.: Bram, Joey, Michael, Louis, Julia, Elise en op de onderste rij meneer Van den Brink, Fender en meneer Zijlstra (foto: instagram @leeuwenhorst.college).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in