Bollenstreek – Viel het afgelopen week nog wel mee met de lege schappen bij de AH-filialen in de streek, inmiddels grijpen de klanten steeds vaker mis bij het doen van hun boodschappen.

Met name bij de zuivel en bij de groenten en fruit vallen gaten. Oorzaak is de nog steeds durende staking bij de distributiecentra van de grootgrutter. Het verhoogde loonaanbod door Albert Heijn van 10% is door de vakbonden niet aangenomen.

De vakbonden zijn het niet eens met het feit dat nieuwe medewerkers een lagere zondagtoeslag krijgen en eisen dat deze regel wordt aangepast.

4 REACTIES

  1. Meteen schaarste gecreeërd omdat het volk hoe dan ook ziet dat er ondanks stakingen schaarste is waardoor de AH hierna de prijzen weer kan verhogen. En hogere toeloop bij andere supers zodat die hun prijzen ook kunnen verhogen zodat de AH dat ook weer mag, bovenaan de top zijn er alleen maar winnaars voor een enkele grijpstuiver voor een zeer kleine groep onderaan.

    • Fred, voor jou geldt: zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Je zou met je complottheorieën goed thuis zijn bij Michel Braam op zijn site Politiek in Noordwijk. Die hangt ook van complottheorieën aan elkaar, en je mag van zijn site alleen lid zijn als je het met hem eens bent. Dat gaat jou lukken. Gauw lid worden Fred!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in