Verlengde Beeklaan (foto Google Streetview)

Noordwijk – Lijst Salman heeft schriftelijke vragen gesteld aan het Noordwijkse college van B & W over de vervuiling van de grond en de aanwezigheid van rommel bij het nieuwe appartementencomplex aan de Verlengde Beeklaan (achterzijde liggend aan de Kostverloren). Volgens de fractie liggen in de omgeving allemaal bouwmaterialen, hekken, rommel, stapels stenen, bergen aarde, zand en onkruid. Bewoners zouden klagen over de hinder en mogelijke gezondheidsrisico’s die deze situatie met zich meebrengt.

Lijst Salman wil weten of de gemeente op de hoogte is van deze kwestie. Ook vraagt het wie verantwoordelijk is voor het saneren van de vervuilde grond en het opruimen van de rommel in het gebied. Verder wil de fractie duidelijkheid over de plannen en acties van de gemeente als deze verantwoordelijkheid bij haar ligt. Als de verantwoordelijkheid elders ligt, heeft Lijst Salman gevraagd of de gemeente deze partij kan aanspreken op hun verantwoordelijkheid.

6 REACTIES

  1. We hebben namens bewonerscommissie een brief naar college Noordwijk geschreven. Er is ons toegezegd (!) dat in februari de berg zand weg zou zijn en in maart de rommel, omdat ze dan de sloot gaan aanleggen. Zonder excuus van de gemeente overigens dat ze het uitgesteld hadden zonder enig overleg. Schande gemeente Noordwijk! Kom nu eindelijk eens echt in verbinding met de inwoners! Maskers af, ego opzij, hart open. We kunnen het!

  2. Zitten daar stelletje zeikerds in dat gebouw, er tegenover zat al 40 jaar een semi-agrarische aannemer die een stukje grond in eigen bezit heeft..ze komen er af en toe wat zand oprapen of een container zetten, geen dagelijkse drukke activiteiten.. buitengebied en niemand heeft er last van.. hup omgevingsdienst..moesten acuut wegwezen van hun eigen stukje grond..er mag geen kruiwagen meer staan!

  3. Ze hebben van mijn gelijk elke toegangs weg wordt gelikt . Door deze gemeente en de rest van het dorp kijken ze niet naar om . Blijven bellen misschieten worden ze een keer wakker .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in