Foto: Orange Pictures.

Lisse – FC Lisse heeft de verre uitwedstrijd tegen De Treffers gelijk gespeeld. In Groesbeek wisten beide ploegen maar één keer te scoren: de wedstrijd eindigde in 1-1.

Lisse startte in een andere formatie aan de wedstrijd dan normaal, wegens blessureleed en schorsingen. Een 5-3-2 was duidelijk zichtbaar. Toch was het de thuisploeg die als eerste in het eigen spel kwam en uit een counter de 1-0 maakte. Den Dekker was het eindstation, op aangeven van Campman. Aan de kant van Lisse was Hudepohl dichtbij: zijn inzet belandde in het zijnet. In een gelijkwaardig duel bedroeg de ruststand 1-0.

Na rust schoot Lisse uit de startblokken. In de 46e minuut scoorde Verweij spectaculair met een omhaal uit een corner. Het spel van de thuisploeg werd slechter maar Lisse kon ook niet doordrukken. Een kwartier voor tijd startten de Groesbekers echter met een slotoffensief, wat meteen bijna in een goal resulteerde. Toon Zwetsloot kopte in de 80e minuut de bal van de lijn, waarmee hij de geel-blauwen in leven hield. Een minuut later was het Cummins die Lisse redde, met een katachtige reflex. Dit bleken ook meteen de laatste grote kansen van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten niet meer te scoren in de slotfase. De wedstrijd eindigde in 1-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in