De spelers van FC Lisse en VV Noordwijk tijdens de minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd (foto: twitter @FCLisse).

Lisse – FC Lisse en VV Noordwijk zijn in de Tweede Divisie niet verder gekomen dan een gelijkspel. Na negentig minuten stond dezelfde stand op het bord als voorafgaand aan de wedstrijd: 0-0.

Na een indrukwekkende minuut stilte voor de overleden clubman Sjon Smith floot scheidsrechter De Vries voor de start van de wedstrijd. De thuisploeg op sportpark Ter Specke startte sterker en kreeg ook de eerste grote kans. Na tien minuten kopte Tom Noordhoff uit een corner recht op Noordwijk-keeper Janssen. Lisse had licht het overwicht in de openingsfase, Noordwijk kwam met moeite bij de goal van Cummins. Pas in de 35e minuut kon men de eerste grote kans voor de Noordwijkers noteren: centrale verdediger Zethof schoot van dichtbij over de goal. De ruststand bedroeg 0-0, de toeschouwers in Lisse zagen een gelijkwaardige wedstrijd.

Na rust ontplooide de wedstrijd zich in de zestigste minuut. Invaller Lucas Coopmans kreeg een grote kans om Noordwijk op 0-1 te zetten maar zag Cummins knap redden. Uit de counter was het Lisse met een gelijkwaardige kans, ook daar stond doelverdediger Janssen op zijn post. Het verwachte spektakel bleef vervolgens uit, waarna de wedstrijd richting het laatste fluitsignaal ging. Na 94 minuten vond arbiter De Vries het genoeg geweest, de wedstrijd eindigde in 0-0.

Door het gelijkspel blijven FC Lisse en VV Noordwijk dicht bij elkaar staan in de Tweede Divisie. De Lissenaren staan met 34 punten op de achtste plek, de Noordwijkers met 32 punten op de negende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in