Lisse/Teylingen – Lisse Schoon, Teylingen Schoon en de gemeenten Lisse en Teylingen slaan de handen ineen voor een schoonmaakoperatie in het kader van World Cleanup Day, ’s werelds grootste jaarlijkse opschooninitiatief. Dit wereldwijde evenement om zwerfafval op te ruimen, wordt ondersteund door maar liefst 191 landen en vindt plaats op 16 september.

De dag begint om 9:45 uur met een inloop in de gemeentehuizen van Lisse en Teylingen. Om 10:00 uur zullen wethouder Riet Austie, wethouder van Lisse, en Heleen Hooij, wethouder van Teylingen, de evenementen openen met een welkomstwoord, waarna de deelnemers gezamenlijk aan de slag gaan. Alle benodigde materialen, zoals grijpers en vuilniszakken, worden geleverd. De deelnemers keren om 12:00 uur terug naar de gemeentehuizen voor een fotomoment en een lunch als blijk van waardering voor hun inzet.

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de Cleanup Day in Lisse of Teylingen, kunnen zich aanmelden via een e-mail aan [email protected] met vermelding van “World Cleanup Day Lisse”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in