De desbetreffende auto in de tuin.

Voorhout – Een man zonder rijbewijs heeft woensdagochtend aan de Loosterweg in Voorhout flinke schade gereden. De auto raakte van de weg en belandde in een tuin, waardoor meerdere palen en een brievenbus uit de grond werden gereden. De auto moest ook weggetakeld worden.

De bestuurder vertelde dat zijn dochter reed. Ze zou door een voorbijganger naar het ziekenhuis zijn gebracht. Camerabeelden en een getuige vertelden echter een ander verhaal: de man, die niet in het bezit was van een rijbewijs, had zelf gereden.

5 REACTIES

    • Wat stoer dat je zonder rijbewijs gaat rijden! Ik hoop dat je wel beseft dat bij schade de verzekering niets dekt. Je zet je huis en alles op het spel. Want bij schade zul je alles zelf moeten betalen. Nu is dit materiële schade maar wat nou als je iemand aanrijd? Kun je dan nog leven met jezelf omdat je bent gaan rijden zonder rijbewijs? Als je vindt dat je zo goed kan rijden is een echt rijbewijs toch zo klaar?

  1. Rijden zonder rijbewijs is strafbaar.en de verzekering keert nikd uit.een geperde rekening is het gevolg en hij zsl voor de recher moeten vetschijnen.ook een dire grap.dan masr hopen dat het gern kale kip is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in