Noordwijk moet opnieuw het hoofd buigen voor angstgegnerTEC (foto: Orange Pictures)

Noordwijk – In een wisselvallig verlopen seizoen nam thuisploeg Noordwijk tegen TEC afscheid van het thuispubliek. De formatie uit Tiel bezorgde de Noordwijkse supporters  een tegenvaller. De nog volop in de strijd om degradatie verwikkelde bezoekers gingen er in de slotfase met een minimale 0-1 zege vandoor. Door deze nederlaag zijn de statistieken van de roodwitten tegen de Tielse tegenstaner uitermate bedroevend. Op het hoogste niveau werd nog nimmer van deze ploeg gewonnen.

Veel viel er overigens niet te beleven in deze matige wedstrijd. Voor Noordwijk stond daarin overigens weinig op het spel. Het begin was daarbij nog wel veel belovend toen Emiel Wendt al binnen vijftien seconden de Tielse goal onder vuur nam. Vervolgens kabbelde de wedstrijd gezapig door waarbij beide doelmannen. als er al eens van gevaar sprake was van doelgevaar, de hoofdrol voor zich opeisten.

Dat spelbeeld zette zich ook na de thee langdurig voort. TEC dat de punten broodnodig had werd uiteindelijk de gelukkige toen invaller Givon Derby een puike voorzet afleverde bij Adham El Idrissi, die vervolgens het leer achter goalie Jansen prikte (0-1). Hoewel Noordwijk hierna nog wel aanzette toonde TEC-goalie Bram Kaasgaren zich ook in die fase onverzettelijk.

Door deze 0-1 nederlaag handhaaft Noordwijk zich nog net in het linkerrijtje. Op de laatste wedstrijddag gaat rood-wit op de Middelmors op bezoek bij Rijnsburgse Boys dat haar titelkansen flink zag dalen door een 4-3 nederlaag bij Jong Volendam.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in