De eerste corona herhaalprik op de pop-up priklocatie in activiteitencentrum Nexus was voor mevrouw Veldt uit Hillegom. Ze kreeg behalve een herhaalprik ook een bos bloemen.

Hillegom – Bij activiteitencentrum Nexus in Hillegom hebben donderdag bijna 110 mensen hun corona herhaalprik gehaald. Hecht GGD Hollands Midden organiseert daar een pop-up vaccinatie locatie waarbij mensen zonder afspraak binnen kunnen lopen. Mevrouw Veldt uit Hillegom heeft als eerste de herhaalprik gekregen en ontving daarbij een bosje bloemen.

Hecht GGD Hollands Midden wil met de pop-up vaccinatielocaties zoveel mogelijk mensen de kans bieden om een herhaalprik te halen. Een afspraak is niet nodig voor een herhaalprik, wel moet het minimaal drie maanden geleden zijn sinds de laatste coronavaccinatie of besmetting.

De pop-up vaccinatie locatie staat de komende drie donderdagen (19 en 26 januari en 2 februari) tussen 12:00 en 16:00 aan de Van de Endelaan 7 in Hillegom. Voor meer informatie over de coronavaccinatie, klik hier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in