Wopke Hoekstra. Bron: CDA

Noordwijkerhout – De minister van Buitenlandse Zaken, Wopke Hoekstra, brengt op 6 maart een bezoekje aan het Teylingen College in Noordwijkerhout. Het CDA organiseert in het Leeuwenhorst een thematafel gericht op jongeren tussen 15 en 25 jaar om deze doelgroep meer te betrekken bij de lokale politiek. Wopke Hoekstra zal later in de avond aansluiten om vragen te beantwoorden over onderwerpen als de energiecrisis en de oorlog in de Oekraïne.

De thematafel voor jongeren begint om 19:30. Aan de hand van verschillende stellingen zullen de meningen van jongeren worden gepeild en kan men met elkaar in discussie. Om 20:30 wordt het eerste gedeelte van de avond afgesloten en zal de CDA-partijleider aansluiten. Vanaf dan is jong én oud welkom om de avond bij te wonen en vragen te stellen.

De thematafel en meet & greet zijn gratis te bezoeken, maar aanmelden is gewenst vanwege beschikbare plekken. Aanmelden kan via [email protected].

8 REACTIES

  1. Beste Eric, dat is niet het geval. De avond is in tweeën opgesplitst. De ene helft is vooral gericht op gemeentelijke politiek terwijl het tweede gedeelte juist is om over onderwerpen als de oorlog in de Oekraïne en de energiecrisis te praten met Hoekstra. Dus er is alle ruimte voor vragen en discussie.

    • Bo…het CDA als fatsoenlijke partij behoeft geen opheffing. Dat is echter wel te hopen voor de sekte van goeroe Baudet, Forum voor Democratie.

    • KRZ…..staat dat voor Kortzichtig? Op scholen geven ze ook Geschiedenis en Mens en Maatschappij. Met die vakken de leerlingen ook dan maar niet lastigvallen KRZ? Jongeren op jonge leeftijd laten kennismaken met politiek is toe te juichen. Dan worden ze hopelijk niet zo kortzichtig als u.

      • Scholen horen een veilige haven te zijn voor onze jeugd, geen politieke arena. Jongeren hebben nog een heel leven voor zich waarin ze blootgesteld zullen worden aan politieke boodschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in