afbeelding: Funda

Noordwijk – Pension Code Rosé van de familie Meiland staat te koop. Ruim een jaar geleden kocht de familie het pension aan de Oude Zeeweg voor 1,5 miljoen euro. Van het eigenhandig opknappen van het verouderde pand werd door de familie verslag gedaan in de realityserie Chateau Meiland.

Net voor opening in mei 2023 bleek dat de gemeente Noordwijk geen vergunning gaf aan het pension, omdat er iemand zou moeten wonen op het adres. Dat loste Martien Meiland op door er tijdelijk te gaan wonen. 

Nu, nog geen jaar na de opening, blijkt het runnen van het pension toch te veel werk te zijn voor Martien, Erica en Maxime. Op Funda wordt het pand aangeboden voor net geen 2 miljoen euro.

13 REACTIES

  1. Ja hoor….was al verwacht! De volgende episode in de soap “Goede tijden, slechte tijden van de familie Knots.” En dan schaamteloos 2 miljoen vragen voor een aan elkaar gelijmd en geniet pand. Je moet maar durven!

  2. Wat je ook van de Meilandjes vind ze zijn tenminste echte ondernemers en keiharde werkers. Noordwijkerhouters staan erom bekend dat ze veel ondernemender zijn dan noortukkers. Staan om 6u op om hun dag draaiende te houden.. Ze verzinnen en maken het tenminste zelf wat, niet zitten afwachten kijken wat een ander doet, zitten zeiken over geld of vooral..hoeveel geld een ander wel of niet heeft. Zetten wat op poten tot de zaak rendeert en weer dóór.

  3. “Echte ondernemers en keiharde werkers?” Laat me niet lachen! 12 ambachten, 13 ongelukken! Ze drijven op het geld dat ze verdienen met de soapserie! Wat doen ze verder voor werk? Erica verdient als gemeenteraadslid geld. Malle Maxime drijft op het geld van haar ouders. Code Rose is niet winstgevend. Vandaar de verkoop van het pension. 2 miljoen als vraagprijs voor dit gedateerde pand? Ze betaalden destijds met 1.5 miljoen euro bij de aankoop al veel te veel!

    • Wat een afgunst… ze hebben het retedruk en ja ze verdienen ook lekker aan gebakken lucht. Laat ze lekker
      Ze zijn een merknaam geworden, vooral voor halfzachte idioten.. Nou en. Er is overal een markt voor. Dat pension erbij vergt ontzettend veel. Jij als kweker kan gewoon 12 uur per dag je uren maken, deze mensen worden 300x per dag gebeld en de hele dag gezeik en vliegen van hot naar her. En gemeenteraadslid is al een halve baan en betaald een schijntje, ze heeft dat geld uiteraard niet eens nodig. Eens kijken hoe lang jij dat alemaal volhoudt. En dan ook nog mensen die ze afzeiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in