Burendag 2022 in Sassenheim

Teylingen – Burendag is dit jaar op zaterdag 23 september. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het idee erachter is dat buurten socialer en leuker worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Tot en met uiterlijk 12 juli 2023 is het mogelijk om een subsidie van maximaal €350,- aan te vragen via mijn.oranjefonds.nl, als je voor jouw/jullie burenactiviteit geld nodig hebt. Let op: hierbij geldt wel: op = op. Je kunt daarnaast ook een pakket aanvragen via www.burendag.nl, waar zelfs inspiratie te vinden is voor burenactiviteiten zoals een spelletjesdag of tuinieren. Voor de pakketten geldt ook op = op. Wacht dus niet te lang! 

Gemeente Teylingen ondersteunt burendag met een aanvullende subsidie. Per buurt kan de contactfunctionaris wijken en buurten van de gemeente maximaal €350,- beschikbaar stellen. 

Het is de bedoeling dat je je jouw burendag-activiteit wel eerst aanmeldt bij www.burendag.nl en daar subsidie aanvraagt. Als het Oranjefonds op basis van jouw aanvraag een bedrag uitkeert of als de subsidiepot daar al leeg is, dan kun je extra subsidie aanvragen bij de gemeente via www.teylingen.nl/burendag. Ook voor meer vragen kun je hier terecht. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in