Metlef (foto van website Metlef)

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De politieke partij Metlef gaat niet naar de ingelaste raadsvergadering dinsdag waar gesproken en gestemd wordt over de raadsagenda. Deze agenda kwam er na een coalitie-crisis vlak voor de zomer. Een raadsagenda is het programma van de gehele gemeenteraad en niet alleen van de coalitiepartijen. Metlef noemt de raadsagenda een ‘doekje voor het bloeden’ omdat de coalitie niet meer gerepareerd kan worden. Volgens de partij staat er inhoudelijk niets in waar enige waarde aan toegekend kan en mag worden. Volgens Metlef is de raadsagenda een slap aftreksel van het oude coalitieakkoord. “De raad wordt zo gedwongen een keuze te maken over niets,” verklaart Metlef en daarom zijn ze niet aanwezig bij de vergadering.

3 REACTIES

  1. Het getuigt niet van veel lef om weg te blijven. Je zou het ook laf kunnen noemen. Het lijkt me toe dat deze partij dan ook in het vervolg maar niet meer het woord krijgt om verder mee te praten over de raadsagenda. MetlAf, ga u schamen.

  2. Het bestaansrecht van Metlef is er gekomen door de zetelroof van PUUR? er is geen Noordwijker die op dit clubje gestemd heeft,opheffen dus ,zij vertegenwoordigen zichzelf en niet de Noordwijkers

  3. Het heeft ook weinig zin om tegaan want ze gaan op de zelfde voet verder het enige wat anders is zijn twee nieuwe wedhouders een plaats vervanger en een extra want ze hadden nog een stoel over ja en daar moet toch iemand op al kost het wat voor dat die twee door hebben waar ze in verzeild zijn zijn er weer verkiezingen wat een geld verspeling . Dus die zilkers en Nw Houters hebben helemaal gelijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in