Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – METLEF en de Partij voor de Inwoners willen alle woonkansen in de gemeente Noordwijk zichtbaar maken op een kaart.  

Volgens de partijen heeft de gemeente tot 2030 2.580 extra woningen nodig. Uit de Dynamische Woningbouwplanlijst 2023 zou sprake zijn van 4.468 woonkansen, maar METLEF en PvdI missen een duidelijk overzicht van deze woonkansen. De partijen stellen dat in de lange voorbereidings- en bouwtijd van projecten inwoners vaak de draad kwijtraken.  

In een motie roepen ze B&W op om voor 1 januari 2025 alle woonkansen in kaart te brengen, voorzien van alle gegevens uit de woningplanlijst. Iedereen kan dan in een oogopslag zien hoe het ervoor staat. De woonkansen zouden minimaal tweemaal per jaar moeten worden geactualiseerd.  

1 REACTIE

  1. Ja als je als gemeente grond aankoopt maar je vind de hyacinten belangrijker dan komt er geen kloten van terecht ieder een in Noordwijk weet waar er geboud kan worden maar als je het braak laat ligen jaren dan kan je er alleen maar villa’s op bouwen en die zijn dus niet tebetalen voor een gewoon hard werkend mens . Maar ja dat heb je als je in een gemeente woont met een VVD En een CDA dieniet weten wat voor mensen hier wonen die lui denken alleen maar groot .Het wordt hoog tijd dat er van boven af wordt ingegrepen bij die wan bestuurders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in