Michael Fritzen (links) en Fluks-voorzitter Harco Passchier (rechts).

Noordwijk – Fluks 1 heeft een nieuwe trainer voor komend seizoen gevonden. De Noordwijkse korfballers staan na de zomer onder leiding van Michael Fritzen.

Bij aanvang van het huidige seizoen waren Fluks en Enrico Mud in goed overleg al overeengekomen dat dit zijn laatste jaar als trainer van Fluks 1 zou zijn. De daaropvolgende zoektocht naar een nieuwe trainer heeft geresulteerd in ondertekening van een overeenkomst met Michael Fritzen. Deze trainer is momenteel werkzaam bij DSO in Alkmaar. Dit team heeft zich in de zaal onlangs veilig gespeeld in de tweede klasse, en op het veld zijn zij koploper in de derde klasse. De korfbalroots van Fritzen liggen bij KV Zaandam Zuid waar hij tot zijn dertigste in het eerste heeft gespeeld. Daar is ook zijn trainersloopbaan begonnen. Na de afgelopen jaren verschillende clubs op verschillende niveaus in de zaanstreek onder zijn hoede te hebben gehad, gaat Fritzen het aankomende seizoen samen met Willemiek van Duijn de Fluks selectie (1e en 2e team) trainen en coachen.

Zelf zegt hij daarover: “Wij willen gaan uitstralen dat wij één groep zijn en de selectie laten groeien, zowel individueel en als team, en gaan werken aan de ambities van de club. Ondanks dat ik dit seizoen nog wil gaan vlammen met de selectie van DSO heb ik al wel veel zin in het nieuwe seizoen. Een nieuwe groep met nieuwe uitdagingen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in