Bron: Politie Noordwijk op Facebook

Noordwijk – De politie heeft woensdag in Noordwijk een motorrijder van de weg gehaald die 155 kilometer per uur reed waar 60 kilometer per uur is toegestaan. Dat is 95 kilometer per uur harder dan is toegestaan.

De Politie Noordwijk laat op Facebook weten dat het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en een rijontzegging het gevolg is. Het voertuig is in beslag genomen. De bestuurder zal een flinke boete ontvangen voor de snelheidsovertreding en wordt aangemeld bij het CBR voor een cursus over gedrag en verkeer. Ook krijgt de bestuurder een ‘rechtszaak of OM-zitting’.

15 REACTIES

 1. Welke motorrijder houdt zich wel aan de verkeersbeleid? Als ze eens in het weekend zouden controleren (onopvallend op de in-uitgang routes van Noordwijk zouden dat beste inkomsten kunnen zijn en dijk herrie schelen.

  • Precies dit. Ga eens actief controleren op overlastgevende idioten. In- en uitgaande toegangswegen en op de boulevard waar ze “stoer” even hun toerental de hoogte in janken. Pak dit een jaar serieus en consequent aan en ze komen niet meer.

   • Dat ben ik met je eens enne…. Veel rijden misschien te hard maar 95 te hard is uitzonderlijk. Die moet inderdaad flink (aan)gepakt worden.

 2. We zijn nog veel te lief voor dit soort geflipte idioten . Rijbewijs invorderen: natuurlijk ! Maar eigenlijk ook boven de 50 km/h te snel –> voertuig naar de shredder.

  • Ja , goed hè dat de politie dit soort randdebielen v d weg plukt. ( Maar dat bedoelde u waarschijnlijk niet…)

 3. Wat te denken van die jonge pikkies op die opgevoerde Fathbikes. Aanhouden en fiets innemen. Dat is ook een plaag aan het worden op de fietspaden!!

 4. Ik zie meer auto’s die te hard rijden in noordwijk dan motors… wij motormuisen zijn de beste lol wij moeten jullie fouten opknappen
  Elke mafkees die te hard rijden moet gestraf worden … als je me dwars ligt omdat ik op een motor zit , en je denk niet.dan rij ik inderdaad even langs je af met wat gas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in