Noordwijk – Noordwijk aan Zee krijgt een nieuwe geldautomaat. Na het verdwijnen van geldautomaten bij de bankkantoren werd het steeds lastiger om contant geld op te nemen of af te storten.

Maandag hebben gemeente Noordwijk en de firma Geldmaat een overeenkomst ondertekend voor het plaatsen van een nieuwe geldpinautomaat met afstortmogelijkheid in Noordwijk aan Zee. De automaat komt op de hoek van de parkeerplaats Palaceplein/De Grent. Om veiligheidsredenen is de nieuwe automaat tussen 23.00 en 7.00 uur buiten dienst.

De locatie voor opnemen en storten bij de Bruna aan de Hoofdstraat blijft beschikbaar, evenals de drie andere locaties in Noordwijk.

15 REACTIES

    • Inderdaad het loopt de spuigaten uit met Big Brother is watching you. Zogenaamd om witwassen tegen te gaan, want dat zou ons allemaal geld kosten. Echter bankieren de grote criminelen hoofdzakelijk ondergronds en wordt er dus hoegenaamd geen euro binnengehaald en kost dit alles ons allemaal een veelvoud aan euros.

  1. Hoe kunnen ze zo’n plek uit zoeken die is na een avond stappen gesloopt en een mooie vluchtroute voor de op te blazen . Daar is weer echt over na gedacht . Wat een feest . Nu nog een slager en een benzinestation. Maar dat hoort niet in een kuurord.

  2. Komt die niet in de lintbebouwing maar op de open stoep? Met een gestolen auto ram je er zo tegenaan. En er was eerder een bericht dat er 2 automaten zouden terugkomen. Handig 23u dicht. Dan komt het stappubliek net op gang.

  3. @pvv noordwijk
    Inderdaad het loopt de spuigaten uit met Big Brother is watching you. Zogenaamd om witwassen tegen te gaan, want dat zou ons allemaal geld kosten. Echter bankieren de grote criminelen hoofdzakelijk ondergronds en wordt er dus hoegenaamd geen euro binnengehaald en kost dit alles ons allemaal een veelvoud aan euros.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in