Ronald Heruer (rechts) werd drie jaar geleden Noordwijker van het jaar

Noordwijk – Na drie jaar kan het Nieuwjaarsgala Noordwijk doorgaan. Op vrijdag 6 januari opent Huis ter Duin haar deuren voor het feest. Traditiegetrouw wordt tijdens het sponsordiner voorafgaand aan het gala de Noordwijker van het Jaar verkozen. Uit de vele inzendingen hebben de sponsoren onder voorzitterschap van burgemeester Wendy Verkleij de top 3 verkozen.

Peter le Clerq, “Werkzaam bij de Spar Supermarkt van ’s Heerenloo en bezorgt met een golfkarretje boodschappen bij de paviljoens. Ook vindt hij het leuk om mensen met minder verstandelijke vermogens te begeleiden in hun werk. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij ’s Heerenloo en speelt daar piano in de kerkdiensten”.

Sjaan van Kekeren, “Eigenlijk door haar hele leven heen actief in Noordwijk vooral in musea en bij de klederdrachtgroep. Een groot deel deed zij dit samen met haar helaas overleden echtgenoot Eli van Kekeren. Recent heeft ze diverse graven schoongemaakt en worden er graven gerestaureerd”.

Koen Marijt, “Een zeer enthousiaste jonge historicus die met zijn prachtige initiatieven zoals de dag van de Noordwijkse geschiedenis, Koen van toen, en een prachtige film over Noordwijk in de 2e Wereldoorlog en nog veel meer, Noordwijk en haar geschiedenis op de kaart zet”.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in