Lisse – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Lisse is dit jaar druk bezocht. De gemeente besloot om het dit jaar anders te doen, namelijk het jaar feestelijk openen met muziek en oliebollen op het Vierkant in Lisse. Het is een begin van een bijzonder jaar in Lisse. Dit jaar wordt het 825 jarig bestaan van het dorp gevierd en burgemeester Lies Spruit heeft dit moment afgetrapt.

Onder begeleiding van Blaaskapel de Pretnoten is de 825 jaar Lisse vlag gehesen en kunnen de Lissenaars uitkijken naar de eerste activiteiten die in maart worden gehouden. Het gehele jaar zijn er veel activiteiten te doen. Burgemeester Lies Spruit bedankte in haar toespraak de vele verenigingen die hebben meegeholpen met de voorbereiding van 825 jaar Lisse. Ze zullen allemaal een rol gaan spelen in het volle programma wat later wordt bekend gemaakt.

Organisator van 825 jaar Lisse Esther den Hertog over de activiteiten en burgemeester Lies Spruit opent het jaar:

2 REACTIES

  1. Wat maakt dat nou uit voor een zoveel jarig bestaan? Toen Noordwijkerhout 750 jaar be stond werd het ook gevierd en die hadden indertijd ook geen stadsrechten en een jaarmarkt. Jouw carnavalsclub viert na elke 11 jaar een jubileum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in