Lisse – Ruim een jaar geleden kreeg wethouder Van der Zwet de opdracht tijdelijke plekken voor campers te regelen. Nu het dorp weer vol staat met campers was Richard van der Wiel (PvdA-GL) woensdag tijdens een commissievergadering benieuwd hoe het zit met tijdelijke plekken.

Van der Zwet meldde dat vanwege ziekte bij ambtenaren de plannen nog niet zijn gepresenteerd, maar er wordt gedacht aan het tijdelijke plaatsen bij agrariërs. Elke ochtend maken boa’s nu een ronde door het dorp om te controleren of campers in ieder geval niet langer dan een nacht blijven overnachten.

7 REACTIES

  1. Als je zo een prachtig keukenhof in je dorp hebt, dan moet je toch je ogen uit je hoofd schamen dat je mensen met camper overal op parkeerplekken in het dorp laat parkeren. Dan maak je toch bij boer van Graven op het weiland een goede voorziening. Met parkeren voor een nacht, met mobile toiletten. Wat is daar moeilijk aan. En dan die domme smoes over zieke ambtenaren als je dit al meer dan een jaar weet. Het is weer de overheid die toe kijkt, en de schuld aan zieke ambtenaren geeft. Hoe dom.

  2. Idd Anneke, hoe dom! Dat afschuiven naar een of ander, die smoes is een giga opmars bij diverse. Instanties. Dan snoer je de mond toch? Heb je het maar gehad. Zou fijn zijn als de onkunde toegegeven gaat worden.

  3. Ik ben het eens met Anneke, maak een goede en ruime voorziening voor campers, onze gasten, om te overnachten. En sorry, wethouder, maar de beooogde oplossing, bij agrariërs, gaat niet werken, ook niet als de ambtenaren weer aan het werk zijn. Keukenhof en Gemeente zouden eens gezamenlijk rond de tafel moeten om, na het verdelen van de winst ook een gedegen oplossing (die van Anneke) uit te werken.

  4. Ach jammer wethouder, verdeel en heers werkt niet. Op zijn beloop laten ook niet. Natuurlijk is er werkdruk en ongetwijfeld zijn er dossiers die belangrijker zijn. Maar wees eerlijk en straal vertrouwen uit met daadkracht! De pop-up oplossing om bij agrariërs tijdelijk ruimte te vinden is, na een jaar inspanning door u en uw team, wel erg kinderlijk gevonden. Was het niet beter om het terrein van Zeitlinger tijdelijk te benutten??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in